For mom – Att lyssna är att älska

17 January 2011 i blogg, For Mom, Föreläsning, Goda Exempel, Sociala medier, twitter av

Dagens For cheap oakleys Mom är “Listening is loving” = Att lyssna är att älska. Går det lyssna till att som sägs kring våra vänner och bekanta i sociala medier? Kan det bli för mycket av det goda? Min morgon började med att Ulrika Good mycket klokt påpekade på twitter att cheap nhl jerseys vi kanske delar med oss av för mycket information. Vi krånglar till det i onödan för de som gärna vill lyssna buys till oss. Är det intressant att följa med från det innersta Wholesale Jerseys privata via jobbsnack och så privat på kvällen igen? Non-stop-informationen kommer i alla kanaler, ibland dubbelt upp. Det lite äldre gardet ställer ofta samma fråga när jag är ute och föreläser, senast av Rotary i Kungsbacka i förra veckan.

Mitt råd som strateg är du själv sätter en gräns. Vad vill du dela med dig? Skriv och dela händelser som du är beredd att stå för 24 hr om dygnet. Hur mycket är för mycket? Ibland kan jag tycka att det blir en tävling på twitter mellan de som vill hålla sina följare minutuppdaterade. Personligen wholesale nfl jerseys tycker jag det är lite ointressant att följa dag ut Cheap NFL Jerseys och dag in. Kanske under kort tidsperiod som t ex när Annika Lantz rapporterar från Melodifestivalen. Inte cheap nfl jerseys heller bryr jag mig om att läsa alla check-in via Gowalla. Jag bryr mig inte heller om de inlägg som är rekommenderade artiklar när det kommer tio-talet på en gång. Hur ska man då lyssna älskvärt online? Jag letar efter och fastnar för ärlighet, de на som har humor och träffsäkerhet och som delar med sig av sig själv – lagom. Hur sätter du dina gränser? Kommer ni ihåg hur vi hade det bara för ca 2 år sedan?

<img class="alignleft size-medium wp-image-1503" style="border: 0pt none;margin: 5px" title="vit_tulpan_17 jan" src="http://victoriaahlen.se/wp-content/uploads/vit_tulpan_17-jan-225×300.jpg" alt="vit tulpan victoria ahlén 17 januari cheap ray bans blogginlägg” width=”180″ height=”240″ srcset=”http://www.victoriaahlen.se/wp-content/uploads/vit_tulpan_17-jan-225×300.jpg 225w, http://www.victoriaahlen.se/wp-content/uploads/vit_tulpan_17-jan-768×1024.jpg 768w, http://www.victoriaahlen.se/wp-content/uploads/vit_tulpan_17-jan.jpg 1536w” sizes=”(max-width: wholesale nfl jerseys 180px) 100vw, 180px” />Till alla er som vågar gå er egen väg är här oakley outlet en bukett Cheap Jerseys from china tulpaner. Skriv, lägg upp bilder och film när du har något att dela med dig. Unna dig en paus om inspirationen sinar. Ta nya tag. Framåt vänner!


Etiketter

Dela

Kommentarer